NOVÝM GENERÁLNÍM ŘEDITELEM SPOLEČNOSTI SERVODATA SE STÁVÁ ROMAN KONEČNÝ

Navzdory změně na pozici generálního ředitele zůstává zachována kontinuita fungování společnosti, na jejím dalším rozvoji se budou podílet oba pánové v nových rolích. Hlavním úkolem pro nastupujícího generálního ředitele bude rozvíjet nově nastavené směřování společnosti. „Dlouhou a úspěšnou historii společnosti Servodata je třeba brát jako základ, na němž bude probíhat její další rozvoj. Můžeme nabídnout individuální přístup při hledání spolehlivých řešení s narůstajícími objemy dat v mnoha průmyslových oblastech, zejména u IoT aplikací, u kognitivních systémů a systémů využívajících umělou inteligenci. Nedílnou součástí dodávky našich unikátních produktů a služeb je odpovědnost spojená s kybernetickou bezpečností,” uvádí Roman Konečný, nový generální ředitel Servodata a.s.

Strategie, kterou bude naplňovat, v sobě nese to nejlepší z celé doby fungování společnosti – vlastní aplikační vývoj, integrační projekty, služby service desku a IT supportu, rozvoj Atlassian týmu, s novým důrazem na oblast HW, a to zejména v propojení na jiné projekty, a kybernetickou bezpečnost v rámci dceřiné společnosti DoxoLogic. „Jsme nesmírně rádi, že můžeme Romana přivítat jako generálního ředitele společnosti Servodata a zároveň i jako nového člena naší rodiny Moore Czech Republic. Za celý tým partnerů mu přejeme hodně štěstí a úspěchů v nové roli, a všem kolegům ze společnosti Servodata nové obchodní úspěchy,” dodává Miloslav Rut, partner Moore Technology CZ.

Roman Konečný se pohybuje v odvětví IT celou svoji profesní historii. Naposledy působil jako Business Unit Manager VAD, Solutions and Projects ve společnosti ASBIS. V minulosti pracoval také jako Business Director ve společnosti ASUS Computer. Vystudoval Vysoké učení technické v Brně, obor Business Management and Economics, po absolvovaní předchozího studia na Fakultě elektrotechniky a informatiky. Mezi jeho koníčky patří lední hokej a tenis, ale jak sám podotýká, v současnosti je na prvním místě jeho rodina.

R-Konecny_2.jpg

O společnosti Servodata

Společnost Servodata a.s. působí na českém trhu již 26 let. Jejím záměrem je být pro své klienty strategickým partnerem v oblasti obchodních a technologických řešení na té nejvyšší profesionální úrovni. Mezi hlavní oblasti jejího působení patří: Business Portals, Project and IT Management, Business Process Management, Customer Care a Business Intelligence.