Z ragbisty konzultantem v Moore

První kolega, kterého vám představujeme, je Tomáš Křapáček z Moore Advisory. Tomáš pracuje v oddělení Consulting na pozici Senior Consultant. Pokud chcete vědět, kde a jak začal Tomášův život v Moore nebo jaké má Tomáš neřesti, přečtěte si rozhovor níže.
 
Tomas-Krapacek-(1).jpg
  • Kudy vedla tvoje cesta do Moore? 
K Moore Czech Republic (dříve BDO) jsem se dostal přes Šanci (veletrh pracovních příležitostí) na Vysoká škola ekonomická v Praze, kde jsem studoval ekonomii a později ekonomickou analýzu. Šance jsem se neúčastnil, ale měl jsem tam zadané své kontaktní informace, jejichž prostřednictvím jsem byl osloven. Já jsem si Moore nehledal, chtěl jsem si jen vyzkoušet více kolový pohovor, který se očividně povedl. 
 
  • Kdy to pro tebe v Moore začalo a kam míříš?
Nastoupil jsem jako student v listopadu 2016. Jestli se tím směřováním myslí směřování v mém pracovním životě, tak mířím na hranici svých možností, o které věřím, že jsem jí ještě nedosáhl. Kde přesně je, to nevím. 
 
  • Co tě na tvé práci baví?
Asi různorodost. Každý projekt je jiný, každý klient je jiný. Člověk se stále něco učí a baví mě, když vymyslím nějaký přístup nebo řešení, které se uplatní při vyřešení daného problému. 
 
  • Máš nějakou oblíbenou vzpomínku z tvého pracovního života v Moore?
Oblíbené „pracovní“ vzpomínky mám zejména z teambuildingů, které, jak věřím, také patří do pracovního života. První, co mě napadlo, byl spící a letící manažer, který se probudil vhozením do bazénu. Co se týká projektů, tak je to asi můj „slavný“ projekt, a to projektová studie na „chlívek“ - park pro animoterapii.
 
  • Jak trávíš svůj volný čas?
Od znovuotevření posiloven relativně hodně času trávím cvičením. Snažím se na sebe být přísný, takže mám udělaný plán, podle kterého chodím pětkrát týdně. Ještě více volného času ale trávím u herní konzole, což je moje záliba, ale současně i moje největší neřest.
 
  • Chtěl by ses s námi podělit o nějaké úspěchy z tvého osobního života?
Pro mě je zatím asi největším úspěchem, že jsem v životě spokojený, a že jsem si našel tolerantní partnerku, se kterou se aktuálně stavíme na vlastní nohy. Staví se nám byt, na který se oba moc těšíme. Aby to nebylo tak suché a někdo se o mně i něco nového dozvěděl, tak dodám, že jsem třeba vicemistr republiky v rugby nebo že jsem měl nejlepší bakalářskou práci v ročníku. Čeho si osobně ale hodně cením je, že jsem na svůj třetí pokus u magisterských státnic nepotkal „otce kuponové privatizace“, se kterým jsme si vůbec nerozuměli, tedy jsem všechny státnice nakonec složil za jedna.