Lidé z Moore

Rising Star of Moore Czech Republic - Jan Zelenka

Jako první vycházející hvězdu jsme vybrali Jana Zelenku z Moore Advisory CZ, kterému patří velký dík za to, že do toho s námi šla, i když má svých studentských i nestudentských starostí nad hlavu.
 
 
Zelenka_2.jpeg
 
 
  • Co děláš za školu?
Studuji inženýrský obor podnikání a administrativa na České zemědělské univerzitě v Praze s vedlejším zaměřením na ekonomiku podniku.
  • S kým a na čem pracuješ v Moore?
Pracuji v týmu Petra Štětky s Martinou Kupcovou, Dorou Součkovou a případně ostatními studenty na komunitním plánování. Pro jednotlivé obce s rozšířenou působností v Jihočeském kraji vyhotovujeme střednědobé plány zejména v oblasti sociálních služeb. Identifikujeme nedostatky poskytovaných služeb a pomáháme ke zkvalitnění celkové sítě sociálních služeb na daném území.
  • Jak vysoko míříš a co děláš pro to, aby ses tam dostal?
V dlouhodobém měřítku bych rád zastával manažerskou pozici. Ačkoliv je pro mě momentálně priorita inženýrský titul, již nyní si snažím nastavit mysl správným směrem. Zaměřuji se na čtyři hlavní pilíře: kariéra, zdraví, osobní zájmy a dovednosti. Ve všech pilířích mám jeden či dva hlavní cíle, jichž chci do dvou let dosáhnout. Na každý den jsem si stanovil dílčí cíle vztahující se k jednotlivým pilířům. Jelikož mám rád čísla, vše sleduji v aplikaci, kde vidím a kontroluji svůj progres. Denně tak soutěžím sám proti sobě a snažím se, abych dnes dosáhl alespoň o trochu lepšího výsledku než včera. Udělal jsem si z denního života takovou zábavnou hru, která je však smysluplná, posouvá mě kupředu a udržuje mého soutěživého ducha.
  • Co děláš, když nejsi v Moore?
Nejraději trávím čas sportem. Od mala hraji fotbal a nedám dopustit na tenis nebo florbal. V létě si rád zahraji golf, v zimě zase zajdu na lyže či brusle. Rád se učím cizí jazyky a v době semestru je univerzitní kampus mým druhým domovem. Když zbude čas, tak s kolegou z vysoké pracujeme na vývoji mobilního hlasového asistenta do domácnosti.
  • Tvůj inspirativní kolega/šéf?
Je složité vybrat jednotlivě, nicméně obdivuji osobitost a nadhled Petra Štětky.

 
Zelenka1A.jpeg