Moore Czech Republic rozšiřuje své služby. Vzniká Moore Legal CZ

Ondřej Hubatka

Oporou Mooru Legal CZ je skupina zkušených profesionálů s dlouholetou praxí v oboru, kterou tvoří tři partneři, 15 právníků a desítky dalších spolupracovníků. Díky kancelářím v Praze a v Ostravě bude společnost schopna být blízko svým zákazníkům. „Zapojení do velké nadnárodní poradenské sítě Moore nám pomůže významně rozšířit naši působnost a současně využít naše dlouhodobé zkušenosti při spolupráci s globálními klienty Moore,“ říká Jan Kubica, vedoucí partner Moore Legal CZ.

Spojení s týmem advokátů vnímá jako důležitý krok pro posílení pozice Moore Czech Republic na  tuzemském poradenském trhu i Petr Kymlička, partner této společnosti: „S Janem Kubicou a jeho týmem spolupracujeme mnoho let, společně jsme realizovali velké množství úspěšných projektů, zejména v oblasti fúzí a akvizic. Také proto mě těší, že mohu tyto skvělé právníky přivítat v rodině Moore. Jedná se o další krok v rámci dlouhodobého plánu rozvoje naší skupiny.“

Prioritou do budoucna je poskytování právních služeb v oblasti IT

Společnost Moore Legal CZ se chce do budoucna významně zaměřovat na poskytování právních služeb v oblasti informačních technologií, včetně řešení otázek kybernetické bezpečnosti. Právě zde totiž mezinárodní klientela Moore aktuálně vyžaduje intenzivní podporu.

O Moore Global

Moore Global je jedna z největších mezinárodních sítí auditorských a poradenských společností s více než 30 000 pracovníky ve více než 260 nezávislých firmách a 110 zemích. Renomovaná síť odborně zaměřených firem se jménem Moore ve svém názvu vznikla již v roce 1907. Více podrobných informací je možné nalézt na internetové adrese www.moore-global.com nebo na českých stránkách www.moore-czech.cz.

Kontakt pro média:
Ondřej Hubatka