Žižkov patřil MOORE

Žižkov patřil MOORE

Teplota, tlak, rosný bod… lepší počasí jsme si nemohli přát. Ano, tahle hláška se skvěle hodí pro naše v pořadí druhé letošní týmové MOORE setkání, které se uskutečnilo minulý čtvrtek na líbezném dvorku Divadla Járy Cimrmana na Žižkově. A měli jsme štěstí. Počasí nám skutečně přálo, a tak si všichni mohli naplno užít program večera od začátku do konce.

V šest hodin předstoupil před zaměstnance skupiny Moore Czech Republic její spolumajitel a partner Petr Kymlička se svým projevem, v němž shrnul poslední rok, který nás tak zasáhl covidovou krizí, vyzdvihl úspěchy a vytyčil cestu k cíli celé skupiny, což je stát se silnou pětkou na trhu, blízko BIG 4 a daleko před ostatními.

Petr Kymlička během svého projevu několikrát dokázal rozesmát všechny přítomné a předznamenal tak další bod programu, což bylo vystoupení divadelního souboru Žižkabaret. Ne, nebyl to Cimrman, ale tento soubor kvalitou zdárně sekundoval svým slavnějším kolegům, kteří vystupují v hlavním sále.

Mistrně zahraná fraška se odehrávala před sto lety na Žižkově, kdy byla tato čtvrť centrem různých chmatáků a lehkých děv. Mezi ně se přimotal jeden pochůzkář, z něhož se během hry stal inspektor, který řešil ty nejzapeklitější případy Žižkovského podsvětí. Hrálo se, zpívalo se, vtipy létaly vzduchem a diváci se smáli, až se za břicho popadali. 

Najednou byl konec, aplaus, přídavek, a ani byste neřekli, že tohle představení trvalo jeden a půl hodiny bez přestávky. Snad někdy opět na shledanou u dobrého divadla.

Následoval raut, a všichni se pustili do jídla, pití i družného hovoru. A když už se divadlo muselo zavřít, část kolegů pokračovala v objevování místního života dál a kráčela vstříc kouzelné žižkovské noci. 

Velký dík za zprostředkování celého večera patří naší kolegyni Michaele Jankulárové, přičemž o celou agendu okolo tohoto setkání se pak perfektně postarala Monika Chlumská. Byla to úspěšná akce, rádi jsme se opět spolu viděli v offline světě a už teď se všichni těšíme na další setkání v barvách MOORE.
Blog.jpg